Ionisch Colloidaal Zilver 300ml - Supplementen

Gepubliceerd nov. 17, 21
6 min read

Gebruiksaanwijzing Zilverwater

‘Bewegen zonder Pijn’ heeft dus geen mening over goudwater en zilverwater bij gewrichtsklachten. Uiteraard bent u vrij om colloïdaal goud of zilver eens uit te proberen om te zien wat het met úw klachten doet. Deze middelen zijn vooral verkrijgbaar bij reformwinkels en adviesdrogisten, of te bestellen via internet. Wilt u deze alternatieve therapie liever gaan volgen onder begeleiding van een natuurarts? Zoek dan eens op de site van de Vereniging ter Bevordering van Natuurlijke Geneeswijzen - Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph.

Deel dit bericht het boekje ‘Bewegen zonder pijn’ t. w.v. € 4,95. Heeft u vragen? Wij helpen u graag - Zilver voor medisch gebruik: nut, voordelen en gevaren.Neem contact op. Beoordeling van dit artikel: .

Producten met echt colloïdaal zilver zijn vanwege de hoge complexiteit van het productieproces en de daaruit voortvloeiende hoge kosten helaas de minst voorkomende vormen van colloidaal zilverwater op de markt. Echt colloidaal zilver is zilver in deeltjesvorm (bolletjes) in water. In de techniek worden deze bolletjes kolloiden genoemd als de afmeting groter is dan 1 atoom en kleiner dan 100.

Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit - Naturema Nederland

Wij vinden dat enkel een product met meer dan 50% colloïdaal zilverdeeltjes verkocht mag worden als colloïdaal zilver of colloidaal zilverwater. Crystal colloidaal zilver bevat 80,5 procent colloïdaal zilver.

Meld je aan om dit artikel te bewaren. Mix van colloidaal zilver. Meld je aan Meld je aan om deze actie te kunnen uitvoeren.

Colloïdaal zilver is één van de krachtigste natuurlijke antibiotica die soms als een soort “tweede immuunsysteem” wordt gezien. Het bestaat uit zilverdeeltjes die microscopisch klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Hun diameter, tussen de 0. 01 en 0. 001 micron, is kleiner dan virussen en ze hebben het vermogen om bij virussen binnen te dringen.

Colloidaal Zilver 500ppm - Naturema Nederland

Als er zilverdeeltjes in je lichaam aanwezig zijn, kunnen virussen namelijk daar niet hun werk verrichten. Voor de beste resultaten kun je zilverwater via vernevelen in kunnen ademen. Als je longen deze deeltjes bevatten, kunnen daar de virussen geen succes boeken. Wanneer je een flesje zilverwater aanschaft zal er bij de meeste merken een pipetje bijzitten om op die manier dit water in je neusholten, oren en ogen te verspreiden.

Het gebruik en de werking van zilver werd voor het eerst 3. 000 jaar voor Christus beschreven. De werking is reinigend, ontsmettend en conserverend. De werking als medicijn is het eerst bekend in de Romeinse tijd als wondverzorging van de soldaten. In 1940 waren er circa 50 zilverproducten bekend, maar door te weinig productiekennis werd alles te kostbaar om te produceren en werd deze techniek verdrongen door de uitvinding van goedkope penicilline.

– Volledig natuurlijk;– Geen bijwerkingen door het natuurlijke karakter;– Aangetoond werkzaam tegen minstens 650 verschillende virussen, bacteriën, schimmels en parasieten;– Bewezen werkzaam bij ontsteking, infecties en aandoeningen;– Geschikt voor de behandeling van elke huidinfectie;– Botst niet met (reguliere) medicijnen;– Wordt direct getransporteerd naar de plaats van het onheil en gaat geen verbindingen aan in het lichaam;– Heeft geen geur en smaakt nauwelijks ergens naar;– Bij uitstek ook geschikt voor baby’s en jonge kinderen;– Zowel inwendig als uitwendig toepasbaar. Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph.

Colloïdaal Zilver - Natuursupplementen - puurcolloidaal.nl

Hou in de gaten dat veel producten worden verkocht als colloïdaal terwijl ze grotendeels slechts zilver-ionen bevatten. Waar je dus op moet letten is dat het gaat om een colloïdaal en niet om een ionisch zilverproduct. Zilver-ionen gaan een verbinding in het lichaam aan maar zorgen verder niet voor een positieve werking (Zilverwater : een natuurlijk antibioticum).

Colloïdaal Zilverwater - Tussen Dier En Mens Colloïdaal Zilver Kopen Online - Naturema Nederland
 • Wat doet colloïdaal zilver?
 • Hoe lang is colloïdaal zilver houdbaar?
 • Wat bevat zilver?
 • Waar is Nano goud goed voor?
 • Die wordt vooral bepaald door de grootte van de zilverdeeltjes. Als de beschrijving op de verpakking gebrekkig is dan is het advies op nader onderzoek uit te gaan of niet aan te schaffen. Er zijn diverse leveranciers van zilverwater. Eén van de betere merken is Crystal. Het wordt in Nederland en België door diverse artsen en therapeuten gebruikt en aangeprezen.

  Een recentelijk uitgevaardigde EU-regel geeft aan dat colloïdaal zilver door de producenten met maar liefst 90% verdund moet worden ten opzichte van voorheen. In de VS is de hoeveelheid colloïdaal zilver extreem gering te noemen. Dit maakt de werking ervan veel minder effectief. In Amerika is een niet officiële actie gestart om zelf colloïdaal zilver te maken.

  Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum - Naturema Nederland

  Colloïdaal Zilver - Natuursupplementen - puurcolloidaal.nlIonisch Colloïdaal Zilver 300ml - Supplementen

  Een mogelijke “overdosis” van grote zilverdeeltjes kan argyria veroorzaken. Dit is niet giftig maar het kan je uiterlijk veranderen in blauw of grijs wanneer je grote hoeveelheden drinkt. 2. Grote zilverdeeltjes kunnen niet in je hele lichaam doordringen. Colloïdaal zilver zal (samen met vitaminen en mineralen) je immuunsysteem versterken en dus voor iedereen een flinke steun in de rug zijn.

  Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun Supplement - Puur Colloidaal.nlColloïdaal Zilverwater 15ppm

  Nano zilver is een revolutionaire nieuwe vorm van zilver. Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen. Hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt.

  Foetsie, 28-11-2012Waar kan ik betrouwbare collodiaal zilver kopen? Het moet n. l. gelig van kleur zijn anders is het niet goed gemaakt. Kan iemand mij zeggen waar dat kan? Reactie infoteur, 30-11-2012Beste Foetsie,Het beste kan je even bij één van de volgende aanbieders informeren of het een fijn vermalen variant betreft: Cora, 26-04-2008Ik heb een vraag, het betreft het volgende.

  Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?

  Maar dat is een lang verhaal. Echt colloidaal zilver. Tip: over de werking van anti-oxidanten kun je lezen in het artikel Groene thee - Gezond Antioxidant en het artikel Anti-oxidanten en Vrije radicalen. Beide artikelen zijn te vinden in de rubriek Mens en Gezondheid hier op Info, Nu. Succes en sterkte met de bestrijding van het residu van die vervelende borellia.

  Heb hier antibiotica voor gekregen, die ten eerste niet aanslaat en waarvan ik denk dat ik van de regen in de drup kom. De cd bacterie gedijt nl vooral wanneer met geen weerstand heeft of de darmflora niet goed is. Is het gebruik van zilver hiervoor aan te raden? Moet dat op recept van een natuurarts? Waar koop ik dit? Groet, monique.

  Er is geen recept voor nodig (en wordt dus ook niet vergoedt door de zorgverzekeraar, althans over het algemeen niet). Zilverwater is in de betere natuurwinkel of in natuurapotheken te verkrijgen, maar makkelijker is misschien online op Internet. Een voorbeeld is de site www. zilverwater.tk, maar ook met Google zoeken komen er verschillende sites tevoorschijn.

Meer van Magnesium

Navigation

Home

Latest Posts

Bepaalt Voeding Of U Ernstig Ziek Wordt

Published Sep 14, 22
6 min read

Spijsvertering Problemen Oplossen

Published Sep 09, 22
6 min read